BLog

Een burgerblog boordevol smakelijke verhalen. Over hoe de oprichter van Greenway de weg naar veganisme vond en dankzij z’n conceptuele visie een Vlaams pionier werd. Over hoe klimaat alsmaar hoger op de agenda staat, en hoe onze verrassend lekkere veggieproducten al heel wat vleesliefhebbers hebben kunnen overtuigen. Je leest het allemaal – en nog zoveel meer – hier.

Goed rapport voor de Greenway Burger: duurzaamheidsonderzoek co2logic

De Greenway Burger is niet enkel super lekker, maar ook veel klimaatvriendelijker dan een klassieke vleesburger. Het duurzaamheidsgerichte onderzoeksbureau co2logic nam voor Greenway de proef op de som en vergeleek de milieu-impact van de Greenway Burger met een rundshamburger. Het resultaat? Een verbluffend kleinere impact: de Greenway Burger is zo’n 94% klimaatvriendelijker.

De festivalzomer van Greenway: healthy festival food

Dansen, meezingen, de beste tunes, good vibes… En eten natuurlijk! Kijk jij ook zo
uit naar de festivalzomer? Wij bij Greenway ook, en dus trekken we ook deze zomer heel België door om de festivalgangers te verwennen met lekkere veggie en vegan burgers, wraps, kebabs en nog zoveel meer. Wil jij gezond(er) eten en boordevol energie meedansen en –zingen? Kom dan zeker eens langs aan één van onze foodstands.

nl_BEDutch
en_GBEnglish fr_BEFrench nl_BEDutch